İSTANBUL / PENDİK - Prof. Dr. Hulusi Behçet Anadolu Lisesi

Cumhuriyetimizin 100. Yılını coşkuyla kutladık.

Eyl

Okul bahçemiz, Basketbol, Voleybol ve Badminton sahamız , otopark ve öğrenci tören çizgilerimiz okul beden eğitimi öğretmenlerimiz tarafından  boyanmıştır.

Eyl

Prof. Dr. Hulusi Behçet Anadolu Lisesi 2022-2023 başarılarımız.
Prof. Dr. Hulusi Behçet Anadolu Lisesi ailesi  olarak tüm idareci , öğretmen , veli ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Sayın Milli Eğitim Bakanımız Yusuf TEKİN'in Konuşması

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Kurul Toplantısı tüm öğretmenlerimizin katılımı ile gerçekleştirildi.

May

3 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirilecek İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı için Başvuru ve Uygulama Kılavuzu, www.meb.gov.tr internet adresinden yayımlandı.

May

Okulumuzda düzenlenen satranç turnuvasında dereceye giren öğrencilere başarı belgesi verildi. Öğrencilerimizi kutlarız. Turnuvayı düzenleyen  Öğretmenlerimiz Suat Aygün ve Bayram Eray a teşekkür ederiz

May

Okulumuz kız basketbol takımı 2022-2023 eğitim öğretim yılı genç kız basketbol turnuvasında şampiyon olmuştur. Takımı ve öğretmenimizi tebrik ederiz.

Nis

Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ve Sayın Pendik Belediye Başkanımızın Okulumuza Ziyareti

Sabancı Üniversitesi Gezimizden

Yeditepe Üniversitesi Gezimizden

Mrt

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda, afet bölgesine hijyen kitleri hazırlandı. Destek veren tüm öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz. Birlikte iyileşeceğiz.